Komunální Odpad - Let

Asi ti někdo ublížil, svět se ti přiliž velkej zdál, do tvýho srdce stín zasadil, někdo se k tobě vloupal, a víru z duše ti vzal, černý stěny svět depresí, sama to nezvládnu, prosím tě odvez mě pryč, šeptáš mi, že se vrátíš, hlavu si ke mně choulíš, lásko neplakej, snad se nebojíš.

Říkalas že na mě poškáš, že láska tvá nikdy neskončí, říkalas že na mě počkáš, že spolu zestárnem, láska hory přenáší, říkalas že na mě počkáš, a já už nevěřím těm naplněnejm lžím, říkalas že na mě počkáš, vybral jsem pro svůj let asi špatnej let.

Dneska tě domů propustím, můj dárek pro tebe, mě v dlani zastudí, prstýnek, chci si tě vzít, najdem si vlastní svět, tady to za nic nestojí.

Příběhu šílenství, lav doktorský, bere mě trochu stranou, musím vám teď něco říct, dneska ráno, váš anděl z okna vylít, musíte znova začít, snad zase začne bejt líp.

Říkalas že na mě počkáš, tak mě tu nenechávej, já tady nechci bejt sám, říkalas že na mě počkáš, lásko já dostal strach, a teď brečím a jsem chlap, říkalas že na mě počkáš, tak mě tu nenechávej, k sobě mě nahoru vem, říkalas že na mě počkáš, bože proč, proč to tak muselo bejt, bože proč, bože proč, bože proč, proč to tak muselo bejt, bože proč, bože proč, bože proč, proč to tak muselo bejt.....